Ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου ?

Φτιάξε το μέλλον σου!!!
Γεια σας φίλοι μου!
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το σκοπό της ζωής μας. Αυτό το οποίο ήρθαμε να κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο σκοπός της ζωής μας δεν φανερώνει μόνο τις δυνατότητες και τις δυνάμεις που έχουμε, αλλά και τις αδυναμίες μας , τα θέματα που φέρνουμε μαζί μας κατά τη γέννηση μας , με σκοπό όχι να εγκλωβιστούμε μέσα σε αυτές αλλά να τις υπερβούμε και να δρέψουμε όλους τους καρπούς των δυνατοτήτων μας. Είναι ένα παιχνίδι που καλούμαστε να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο φίλοι μου. Όλα όσα μας δόθηκαν είναι για κάποιο λόγο . Τα μεν «καλά» μπορούν να μετατραπούν σε δυσάρεστα αν δεν κατανοήσουμε πλήρως την χρησιμότητα τους και συνήθως είναι αυτά που μας δείχνουν ποιοι μπορούμε να γίνουμε χρησιμοποιώντας πλήρως το δυναμικό μας. Όπως σε όλα όμως υπάρχουν και τα «κακά» , η αρνητική πλευρά των πραγμάτων , αυτή στην οποία μπορεί να εγκλωβιστούμε και να μην βλέπουμε όλο το χάρτη των δυνατοτήτων μας. Και φυσικά πάντα υπάρχει και το θέμα του πως θα χρησιμοποιήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας. Όπως όλοι γνωρίζουμε ένα πιρούνι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αλλά α το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις το μάτι σου τότε δεν φταίει το πιρούνι.
Η αριθμολογία μας εξηγεί λοιπόν πως να ανακαλύψουμε ότι κρύβει η ημερομηνία γεννήσεως μας για μας , και μας δίνει ένα χάρτη για να πατήσουμε και να πορευτούμε με ευτυχία στις ζωή μας σε όλα τα επίπεδα . Σχέσεις , καριέρα , οικογένεια, αγάπη , υγεία. Αν κατανοήσεις τον εαυτό σου που είναι ο μόνιμος σύντροφος σου τότε θα σου είναι εύκολο να ελιχθείς μέσα στα δαιδαλώδη μονοπάτια της γήινης ζωής και να βγεις νικητής. Είναι σαν να έχεις το Μίτο της Αριάδνης. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Ένα από αυτά είναι η αριθμολογία. Ο Πλάτωνας είχε μιλήσει ξεκάθαρα για τη σημασία των αριθμών. Σήμερα θα σας δώσω τη μέθοδο να βρείτε τον αριθμό του μονοπατιού της ζωής σας και παρακάτω παραθέτω επεξηγήσεις για κάθε αριθμό .
Ο πιο σημαντικός αριθμός στον αριθμολογικό σας χάρτη είναι του μονοπατιού της Ζωής. Βασίζετε στην ημερομηνία γεννήσεως σας.
Πως θα βρείτε τον αριθμό του Μονοπατιού της Ζωής σας.
Πρώτα μετατρέψτε κάθε αριθμό της ημερομηνίας γεννήσεως σας σε μονοψήφιο (μήνα/ημέρα/έτος) , εκτός από το εάν το αποτέλεσμα της πρόσθεσης σας δώσει τους αριθμούς 11, 22, 33 (π.χ 29= 2+9= 11) οι οποίοι ονομάζονται Master και δεν τους προσθέτουμε. Θα μιλήσουμε για αυτούς σε ξεχωριστό άρθρο. Μετά προσθέστε τους αριθμούς μεταξύ τους και μετατρέψτε και πάλι σε μονοψήφιο το άθροισμα ,εκτός εάν είναι Master.
Για παράδειγμα αν γεννηθήκατε στις 14 Φεβρουαρίου 1954 θα υπολογίσετε τον αριθμό του μονοπατιού της Ζωής σας ως εξής :
Μήνας : Φεβρουάριος είναι ο 2ος μήνας του έτους οπότε  2
Ημέρα : Η ημέρα της γεννήσεως είναι 14 δηλαδή 5 (1+4=5)
Έτος : Το έτος γεννήσεως είναι 1954 δηλαδή  1 ( 1+9+5+4= 19 ) μετά 1+9=10 δηλαδή 1.
Μετά προσθέτουμε τους αριθμούς που προέκυψαν δηλαδή 2+5+1= 8
Ο αριθμός του μονοπατιού της ζωής σε αυτή την περίπτωση είναι 8.

Δείτε παρακάτω την σημασία των αριθμών :

Ο αριθμός 1 και η σημασία του

Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Ο αριθμός 4 και η σημασία του

 

 

8 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s