Ο αριθμός 1 και η σημασία του

 Νούμερο 1
Η αρχέγονη δύναμη 
Θετικά Χαρακτηριστικά: Ατομιστές και ανεξάρτητοι δείχνουν ηγετικές τάσεις και είναι καθοδηγητές. Το 1 είναι αρσενική ενέργεια , εστιάζει στην ατομική αρχή είναι προοδευτικός έχει δυνατή θέληση , έχει κουράγιο , βασίζετε στον εαυτό του και είναι επαναστάτης με τη (θετική έννοια)

Αρνητικά Χαρακτηριστικά : Το 1 μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι . εγωιστές , αδύναμοι και απείθαρχοι ή ακόμη και περιθωριακοί στην αρνητική τους όψη.
Σχετίζετε αστρολογικά με τον Ερμή.
Ανάμεσα στους 9 αριθμούς το 9 κατέχει μια ξεχωριστή θέση . Από πνευματικής απόψεως είναι ο αριθμός της δημιουργίας η αρχέγονη δύναμη από την οποία όλοι οι άλλοι αριθμοί ανθίζουν.
Το 1 είναι κάποιος που πράττει. Είναι μια ισχυρή δύναμη που παράγει αποτελέσματα και δεν επιτρέπει τίποτα και κανέναν να περιορίσει τις δυνατότητές του. Το 1 είναι επιθετικό, μια απαραίτητη ενέργεια για τη δημιουργία και την παραγωγή. Το 1 είναι πάντα στην πρώτη γραμμή: ο σκηνοθέτη που οδηγεί τους άλλους . Το σχήμα του αριθμού 1, ακριβώς όπως το σχήμα όλων των άλλων συμβόλων, αντικατοπτρίζει τη σημασία του. Περπατά σε όρθια θέση με την υπερηφάνεια και το σκοπό. Ισχυρό , αποφασιστικό, σταθερό και με συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό, το 1 μπορεί να μετατρέψει τα όνειρα και τις ιδέες σε πραγματικότητα. Σπρώχνει τα εμπόδια στην άκρη ή απλά ξεγλιστρά μέσα από αυτά.
Το 1 μεγαλώνει, μετατρέπετε και βελτιώνετε στο διηνεκές, ακριβώς όπως η μητέρα φύση κάνει. Η Φύση δεν γνωρίζει το έλεος και η σκληρότητα της μπορεί να είναι αποκαρδιωτική. Ωστόσο, γνωρίζει την ισορροπία και δίνει ζωή αδιακρίτως και χωρίς κρίση. Οι επιστήμονες μερικές φορές ανταγωνίζονται με τη φύση, γενετικά αλλάζοντας τα φρούτα ή τα σφάλματα αναπαραγωγής για συγκεκριμένους σκοπούς. Η κατανόηση της φύσης μας διδάσκει ότι αυτό δεν είναι ποτέ μια καλή ιδέα και παράγει σχεδόν πάντα απρόσμενες οπισθοδρομήσεις. Ο αριθμός 1 έχει μια παρόμοια ενσωματωμένη τελειότητα και ισορροπία . Μπορείτε να επιβάλετε μια αλλαγή εδώ ή εκεί, αλλά οι αρνητικές επιπτώσεις είναι πιθανές.
Το 1 τείνει να έχει μια απλή, ξεκάθαρη άποψη για τη ζωή και τις πολλές περιπλοκές της. Εμπιστεύεται την ικανότητα του να διαχωρίσει το σωστό από το λάθος. Δεν χάνει χρόνο σε αφηρημένες ιδέες ή οτιδήποτε άλλο που δεν είναι σύμφωνο με τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Το 1 δεν είναι ιεροκήρυκας, δεν φιλόσοφος, δεν είναι πνευματικός αναζητητής δεν είναι ονειροπόλο και σίγουρα δεν είναι ένας ιδεαλιστής. Είναι ένας πραγματιστής, ένας αδίστακτος κατακτητής και έκτακτος πολεμιστής .
Είναι ατομικιστής και ανεξάρτητος Θα προσπαθήσει να αναγκάσει τις αξίες και απόψεις σας, αλλά δεν θα δεχθεί, ακόμη και να ακούσει την δική σας άποψη .
Το 1 δεν διστάζει, όταν αισθανθεί την ανάγκη να αντιπαρατεθεί . Είναι ζηλιάρηδες και εξαιρετικά πεισματάρηδες, αλλά και θαρραλέοι και πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο, αν βλέπουν κάτι εκεί , ακόμη και σε μεγάλο κίνδυνο. Είναι, αν δεν έχετε μαντέψει, ο πιο αρρενωπός όλων των αριθμών. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ποιότητα, η αίσθηση της τιμής και της ευθύνης που απαιτεί το σεβασμό μας, και έχει μια αίσθηση της δικαιοσύνης, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ο αριθμός 1 δεν μπορεί να δει την αδικία χωρίς να πηδήξει μέσα και να ρυθμίσει τα πράγματα. Η καθαρότητα του σκοπού είναι μια αξιοθαύμαστη ποιότητα του αριθμού 1. Βλέπει τα πράγματα για αυτό που είναι και η υποκρισία δεν έχει καμία ελπίδα. Αν είστε φίλος με κάποιον 1 έχετε έναν φίλο για μια ζωή. Ένα 1 έχει μια μεγάλη ικανότητα για χιούμορ, συμπεριλαμβανομένου του αυτοσαρκασμού. Αν εναντιωθείτε σε κάποιον 1 μπορεί να χάσετε τον αγώνα, αλλά θα κερδίσετε τον θαυμασμό του. Αν έχετε πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια ο αριθμός 1 είναι αυτός που θέλετε στο πλευρό σας.
Αν είστε ερωτευμένος/η με ένα 1 να θυμάστε ότι είναι από τους πιο δύσκολους . Είναι απαιτητικοί , ζηλιάρηδες, και ανυπόμονοι. Αν βρείτε τον εαυτό σας στην υπηρεσία ενός 1, θα σας ωθήσει στο όριο, θα κάνει κατάχρηση του χρόνου σας και θα νιώθετε ανίκανοι να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του .
Αν το 1 είναι ο εχθρός σας, μπορεί να σας συνθλίψει χωρίς έλεος.
Αν εσείς ο ίδιος είναι ένα 1, η ευτυχία και η ικανοποίηση σας θα έρθει από τη δουλειά σας πιο πολύ παρά από οποιαδήποτε άλλη πηγή. Και αν ήταν δυνατόν για ένα άτομο να είναι πλήρως και πραγματικά 1 και μόνο 1, αυτό το άτομο θα ήταν πραγματικά επιτυχημένο, καθώς και εξαιρετικά δυσάρεστο και επικίνδυνο.
Δείτε παρακάτω  πως θα βρείτε το νούμερο σας:

Ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου ?

Δείτε όλους τους αριθμούς

Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Ο αριθμός 4 και η σημασία του

Ο αριθμός 5 και η σημασία του

Ο αριθμός 6 και η σημασία του

7 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s