Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Νούμερο 2 
Αυτός που τα ξέρει όλα
Θετικά Χαρακτηριστικά :Ευαίσθητοι, διακριτικοί, διπλωματικοί και συνεργάτες. Οι 2 τείνουν να είναι ειρηνοποιοί και γεμάτοι αγάπη, φιλομαθείς και υπομονετικοί. Οι 2 μπορεί να εκφράζουν πολλές μουσικές ή θηλυκές ιδιότητες και επίσης τείνουν να είναι αισθησιακοί και διαισθητικοί.

Αρνητικά Χαρακτηριστικά: Οι 2 εκφράζουν συχνά δυσαρέσκεια και μπορεί να θεωρηθούν κακομαθημένοι ή τεμπέληδες. Μπορεί να είναι αδιάφοροι και απρόσεκτοι αλλά όταν τους κρίνουν για τα λάθη τους γίνονται υπερευαίσθητοι.

Σχετίζετε αστρολογικά με τη Σελήνη.

Ως το πιο θηλυκό μεταξύ όλων των αριθμών, το 2 είναι το πιο υποτιμηθέν – τουλάχιστον όσον αφορά την εξουσία και τη δύναμη. Παρόλα αυτά , είναι σχεδόν πάντα ευγενής, διακριτικός, διπλωματικός, επιεικής και με κατανόηση. Τους αρέσει να διατηρούν την ειρήνη και θα αποφύγει τις αντιπαραθέσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.
Αν κοιτάξετε το σχήμα του 2, θα αναγνωρίσετε μια συμβολική αναπαράσταση του τελικού επιζώντα και μια εξαιρετικά ανθεκτική δύναμη. Το σχήμα του, σαν να έχει λυγίσει στο ένα γόνατο , με το κεφάλι και την πλάτη σκυμμένα με ταπεινότητα και έτοιμο για υπηρεσία, μπορεί μπερδέψει και να πιστέψετε πως το 2 είναι αδύναμο και ανίκανο. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δύναμη και την υπερηφάνεια του ισχυρού αρσενικού 1, το ο οποίοι δεν θα υποκύψει για οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε τιμή. Ωστόσο, όταν αρκετή πίεση εφαρμόζεται στο ισχυρό πολεμιστή που βλέπουμε στον αριθμό 1, θα σπάσει και θα συντριβεί.
Από την άλλη πλευρά, όταν το ταπεινό και θηλυκό 2 βρίσκει τον εαυτό του υπό επίθεση και επιβαρύνεται με ένα συντριπτικό βάρος, θα λυγίσει, θα λυγίσει όσο χρειάζεται. Και όταν το βάρος έχει αφαιρεθεί, η ελαστική, ευέλικτη φύση του επιτρέπει να σηκωθεί πάλι επάνω, φαινομενικά με μια μικρή ζημιά , και αυτό θα συνεχίσει να παίζει το ρόλο της.
Η δύναμη και η εξουσία του είναι ανθεκτική και μακρόβια, ακριβώς όπως το σχήμα του αριθμού 2 που αντικατοπτρίζει την ομορφιά . Υπάρχουν πολύ περισσότερα στο 2 από όσα φαίνονται με το μάτι. Είναι συνήθως η αληθινή δύναμη πίσω από το βασιλιά. Όπως στεκόμαστε με δέος μπροστά στην ηγεσία και τις αποφασιστικές ενέργειες του 1, η δύναμη και η πανουργία του , βασίζεται στις έξυπνες και διορατικές συμβουλές από τον καλύτερο σύμμαχο του τον αριθμό 2.

Απαρατήρητο το 2 λειτουργεί από τις σκιές, αυτή είναι η Μάτα Χάρι που κατασκοπεύει άλλους κατασκόπους και διπλωμάτες με τη χάρη της, τον αισθησιασμό της, την κολακευτική προσοχή της και ήπια δύναμη της πειθούς. Είναι έξυπνο και καταλαβαίνει τις βασικές ιδιότητες που κάνουν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που κάνουν. Είναι γεννημένο ψυχολόγος. Δεν υπάρχουν πολλά για την ανθρώπινη φύση που του ξεφεύγει. Συχνά ελέγχει το αποτέλεσμα ορισμένων γεγονότων, χωρίς κανένας άλλος να το καταλάβει και συνειδητοποιήσει. χωρίς κανέναν άλλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και αναγνωρίζει. Στην πραγματικότητα, η πίστωση πηγαίνει αρκετά συχνά σε κάποιον άλλο, όταν θα έπρεπε να είναι δικό του. Αυτό δεν το ενοχλεί, γιατί μεταξύ των καλύτερων χαρακτηριστικών του είναι η υπομονή. Ξέρει ότι ο χρόνο του θα έρθει. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχει πάντα την αναγνώριση που του αξίζει, τείνει να έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και τα μυαλά των άλλων λόγω της πολυπλοκότητας του, της χάρη του , του στυλ του και την εξαιρετική αίσθηση του στην τέχνη και τη μουσική.
Το 2 έχει γεννηθεί με μια εξαιρετική αίσθηση της μουσικής και του ρυθμού που το κάνει δημοφιλή. Μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, ίσως το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του είναι η αίσθηση του χιούμορ , η ευφυία του και ο αυτοσαρκασμός του χωρίς να είναι ποτέ χονδροειδής ή χυδαίο μια και είναι πολύ πιο ανώτερο από αυτό.
Αν ο Θεός Δίας της Ελληνικής μυθολογίας μπορούσε να συγκριθεί με τον αριθμό 1 , τότε η γυναίκα και η αδελφή του Ήρα θα αντιπροσωπεύουν τον αριθμό 2. Και όπως η Ήρα, ο αριθμός 2 είναι ζηλιάρης . Επειδή είναι ευγενή και τρυφερό τις περισσότερες φορές, ο θυμός του είναι τρομερός και μια άλλη πλευρά του έρχεται στην επιφάνεια όταν νιώθει ότι το κακομεταχειρίζονται η το παραμελούν , μια πλευρά που μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να γίνει εκδικητικό , σκληρό και αδυσώπητο. Θα κάνει τον αντίπαλο του κομμάτια και ποτέ δεν θα κοιτάξει πίσω με τύψεις ή λύπη. Ότι είναι δικό του είναι δικό του να το θυμάστε πάντα για να μην το ανακαλύψετε με τον πιο σκληρό τρόπο.
Σαν σύντροφος ο αριθμός 2 είναι ανεκτίμητης αξίας. Θα σας υποστηρίξει με κάθε κόστος και η πίστη του είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι όμως συναισθηματικό και απαιτητικό και περιμένει να της φέρονται σαν πριγκίπισσα. Είναι πιστό αλλά περιμένει πιστή και από εσάς.
Μερικές φορές, αυτή είναι μια αληθινή βασίλισσα του δράματος και αν συμβεί αυτό να ξέρετε ότι δεν του έχετε δώσει αρκετή προσοχή .Δεν είναι ιδιαίτερα υλιστικό, αλλά αν δεν εμφανίζεστε με λουλούδια και δώρα μια στις τόσες να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσει πως δεν τα πάτε καλά.
Με λίγα λόγια, ο αριθμός 2 είναι ένα αισθησιακό, χαριτωμένο, πιστό σύντροφος που μπορεί να είναι λίγο απαιτητικό, αλλά αξίζει τον κόπο. Και υπάρχει και μια άλλη σημαντική πτυχή στον αριθμό 2. Ως το πιο διαισθητικό όλων των μονοψήφιων αριθμών έχει συνταχθεί με το αποκρυφισμό. (μόνο το διψήφιο 11 το ξεπερνά).
Ωστόσο, η πραγματική αξία της διαισθητικής του δύναμης είναι ο τρόπος που αλληλεπιδρά με τους άλλους . Όπως ένας καλός πολιτικός, που αυτό μπορεί σίγουρα να είναι, αν απαιτείται, συχνά αντιλαμβάνεται τα πραγματικά κίνητρα των άλλων καλύτερα από ό, τι οι ίδιοι και με τη σαφήνεια της και τις δυνάμεις της παρατήρησης συχνά μπορεί να βοηθήσει άλλους να καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους.
Εξαιτίας της ζήλιας και του εκδικητικού χαρακτήρα του όταν αισθάνεται ότι το κακομεταχειρίζονται , το 2 μπορεί να είναι επικριτικό και να χρησιμοποιεί έντονα την λεκτική κακοποίηση Οι εναλλαγές στη διάθεση του μπορεί να περάσουν από τον έντονο θυμό στην μελαγχολία ή στην απόλυτη αδιαφορία , πράγμα που μπορεί να τρελάνει κάθε λογικό άνθρωπο.. Συν τοις άλλοις, είναι σε θέση να εμφανίζει την πιο παράλογη αιτιολογία, και λεκτικά επιχειρήματα που μπορεί να νιώθετε ότι κόβετε το νερό. Ότι και να πείτε δεν έχει καμία επίδραση. Σε γενικές γραμμές, ένα 2 συμπεριφέρεται κάποιες φορές σαν να είναι να βγούμε από το δρόμο του για μια στιγμή – και στη συνέχεια να επανέλθουν με ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, και το χαμόγελο σαν τίποτα δεν συνέβη ποτέ.
Δείτε παρακάτω πως θα βρείτε το νούμερο σας:

ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου?

Δείτε όλους τους αριθμούς

Ο αριθμός 1 και η σημασία του

Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Ο αριθμός 4 και η σημασία του

Ο αριθμός 5 και η σημασία του

Ο αριθμός 6 και η σημασία του

7 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s