Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Νούμερο 3

Το δημιουργικό παιδί

Θετικά χαρακτηριστικά:  όσοι έχουν το νούμερο 3 είναι ευφάνταστοι κοινωνικοί , επικοινωνιακοί και καλλιτέχνες. Είναι ανεκτικοί, χαρούμενοι, ταλαντούχοι , αισιόδοξοι έχουν έμπνευση είναι δυναμικοί … και η λίστα συνεχίζετε!!
<strong>Αρνητικά Χαρακτηριστικά</strong> :  Για όσο εμπνευσμένοι είναι όμως οι 3 υπάρχει ένα αντίτιμο. Αν αφεθούν στην σκοτεινή πλευρά τους είναι ματαιόδοξοι , εξωφρενικοί και έχουν τάση να παραπονιούνται . Δύσκολα ανέχονται , είναι υποκριτές ανυπόμονοι και επιπόλαιοι .
Το 3 σχετίζετε αστρολογικά με την Αφροδίτη
Το 3 είναι σαν ένας προικισμένος έφηβος που εξακολουθεί να βρίσκετε υπό την προστασία των γονιών του . Λίγο κακομαθημένος πάντα διεσπαρμένος εδώ και εκεί και πάντα έχει ανάγκη απο καθοδήγηση . Ωστόσο, τα πιο προφανή χαρακτηριστικά του 3 είναι στο δημιουργικό τομέα. Έχει μια ισχυρή ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα, τις ιδέες και τα οράματα του , σε συνδυασμό με μια εξωστρεφή προσωπικότητα, καθιστά πιθανό ότι ένα άτομο με 3 στα βασικά σημεία του χάρτη του θα επιδιώξει μια καριέρα στην τέχνη, ιδιαίτερα στις λεκτικές τέχνες. Οι κοινωνικές δεξιότητες του είναι επίσης εξαιρετικές . Διαθέτει γοητεία, χιούμορ και αυτη η αίσθηση του χιούμορ που εχει βοηθάει το 3 στην πορεία του. Αν αυτό δεν είναι αρκετό η ωραία του εμφάνιση και τα συναρπαστικά του χαρίσματα κάνουν αυτό το “παιδί” ιδιαίτερα ελκυστικό.
Οι οπαδοί τους είναι πρόθυμοι ακόμη και να τους συγχωρήσουν τα λιγότερο “καλά” γνωρίσματα τους , όπως η έλλειψη εστίασης και κατεύθυνσης, μια τάση να χρονοτριβούν, μια ανικανότητα να τελειώσει τα έργα και μια απροθυμία να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια επιφανειακή πλευρά στο 3 η οποία δυσκολεύει να κοιτάξεις πίσω: ένας ναρκισσισμός , μια ματαιοδοξία, ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι εύκολο για το αισιόδοξο 3 να απολαμβάνει την κάθε μέρα εφ ‘όσον όλα είναι καλά, αλλά όταν προκύπτουν δύσκολα θέματα, μπορεί να γίνει γρήγορα εμφανές ότι το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης του 3 υπήρξε σε αυτό το ηλιόλουστο εξωτερικό, αφήνοντας την εσωτερική δύναμη ελλιπή. . Χωρίς πολλή ηθική δύναμη ή πνευματικό βάθος, ένα 3 μπορεί εύκολα να υποκύψει στις δυσκολίες, εκτός αν οι φίλοι του ή η οικογένεια του το υποστηρίξουν.
Το 3 για να γίνει ένας ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος άνθρωπος, πρέπει να μάθει την πειθαρχία. Μερικά τυχερά 3 που από νωρίς στη ζωή τους εκδηλώνουν κάποιο ταλέντο (όπως προικισμένοι χορευτές ή καταπληκτικοί μουσικοί) τοποθεντούνται σε ένα περιβάλλον με πειθαρχία το οποίο ένα 3 το έχει ανάγκη για να προστατεύσει τα ταλέντα του. Μια άλλη μοναδική ποιότητα του 3 είναι η τάση του να είναι «τυχερός», ή μάλλον, να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Αυτό μπορεί να συνδεθεί με την έμφυτη αίσθηση του ρυθμού που έχει. Ο χρόνος μπορεί να μετρηθεί σε δευτερόλεπτα ή και χρόνια, με τους χτύπους της καρδιάς απο την κίνηση των άστρων. Όπως και να έχει το 3 μοιάζει να είναι σε αρμονία με το την κυκλική φύση του περιβάλλοντος μας.

Οι σχέσεις είναι μια πρόκληση για το 3 – τουλάχιστον αυτές που περιλαμβάνουν τη μακροπρόθεσμη δέσμευση και αφοσίωση. Με την αφθονία των γνωριμιών (ίσως περισσότερο από ό, τι είναι υγιές), όταν η οικειότητα και το βάθος μπει στην εικόνα , αυτό το «παιδί» βάζει την ουρά στα σκέλια και τρέχει. Το 3 έχει μια άσχημη ζηλιάρικη πλευρά επίσης που προκαλεί συγκρούσεις με αυτούς που έχει απορρίψει όταν αυτοί στρέφονται αλλού αναζητώντας ότι δεν πήραν από το 3. Αυτή η ζήλια πηγάζει από το γεγονός ότι το 3 γνωρίζει, βαθιά μέσα, ότι μόνο την επιφάνεια έχει αγγίξει στη ζωή του από τη γέννηση του. Ως αποτέλεσμα, το 3 νιώθει μια βαθιά κρυμμένη αίσθηση ανασφάλειας, η αίσθηση ότι οι άλλοι γνωρίζουν τα πράγματα που έχουν μέχρι στιγμής ξεφύγει από το ίδιο.. Αυτό δεν είναι εντελώς εσφαλμένο και, όταν έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την πραγματικότητα, το 3 νιώθει αβοήθητο.
Δεν υπάρχει ίσως τίποτα πιο οδυνηρό από το να παρακολουθεί κανείς το ηλιόλουστο 3 να είναι ευάλωτο και να συντρίβεται μέσα στην αυτολύπηση. Και όμως, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί ποτέ να συμβεί σε αυτό το ρηχό πλάσμα, καθώς αυτό αποτελεί μερικές φορές ένα γύρισμα. Μόλις ένα 3 βρίσκει το κίνητρο και ενθουσιασμό για να σκάψει βαθύτερα στις πραγματικότητες της ζωής (κάτι που θα συμβεί μόνο όταν έχει να αντιμετωπίσει μόνο του τις αντιξοότητες ), η ευτυχισμένη επιφάνειά του έχει τη δυνατότητα να αντικατασταθεί από την ήσυχη ηρεμία που φέρνει μόνο η αληθινή σοφία. Μια τέτοια «μεταμόρφωση » του 3, σπάνια τη βλέπεις.
Κανένα ανθρώπινο ον δεν αντιπροσωπεύεται ποτέ από ένα μόνο αριθμό, αλλά μάλλον είναι ένα μείγμα πολλών, αν όχι όλων, των αριθμών. Εκείνοι που έχουν ευλογηθεί με μια βαριά δόση των 3 στα διαγράμματά τους τείνουν να έχουν μια ευκολότερη καθημερινότητα να είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι . Ωστόσο, αυτό το είδος της «joie de vivre» μπορεί να αφήσει αυτούς τους ίδιους ανθρώπους απροετοίμαστους για τις πιο απαιτητικές εμπειρίες που η ζωή φέρνει αναπόφευκτα. Και ενώ η δυτική νοοτροπία επικεντρώνεται σε ευτυχισμένες στιγμές ως το ιδανικό, οι άσχημες εμπειρίες μπορεί να είναι αυτές που φέρνουν ένα πολύ μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στη ζωή μας.
Για τον αριθμό 3, η ευτυχία μπορεί να είναι εύκολο να επιτευχθεί, αλλά είναι σχεδόν πάντα αποτέλεσμα της υλιστικής θεώρησης των πραγμάτων και φυσικά είναι εφήμερη (ένα νέο αυτοκίνητο, μια νέα σχέση, μια ηλιόλουστη μέρα, κλπ). Μια υψηλότερη ευτυχία, μια που δεν είναι συνέπεια τυχόν συγκεκριμένο γεγονός, αλλά είναι πραγματικά το αποτέλεσμα μιας βαθιάς εκτίμησης προς την ίδια τη ζωή, αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο από την προαναφερθείσα . Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον αριθμό 3 είναι να το αναγνωρίσουν αυτό, για να μάθουν ότι η πραγματική ομορφιά της ζωής δεν βρίσκεται σε υπάρχοντα ή ψευδαισθήσεις , αλλά είναι κρυμμένη μέσα τους συνανθρώπους μας. Πάνω από όλα , είναι να είσαι άνθρωπος και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να βιώσουμε αυτό που έχει ονομαστεί αδύνατο επίτευγμα: να εισέλθουμε στο χώρο όπου το θνητό και το αθάνατο συναντιούνται.
Αν το 3 μπορεί να αψηφήσει ποτέ τις πιθανότητες για να επιτευχθεί αυτή η σπάνια και εκπληκτική κατάσταση ύπαρξης , το γεγονός ότι έπρεπε να ταξιδέψει τόσο μακριά για να φτάσει αυτό το επίπεδο κάνει αυτό τον αριθμό να έχει μοναδικά προσόντα για να βοηθήσει τους άλλους στην επίτευξη του ίδιου στόχου.

Δείτε πώς θα βρείτε τον αριθμό σας εδώ:

Ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου ?

Δείτε όλους τους αριθμούς

Ο αριθμός 1 και η σημασία του

Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Ο αριθμός 4 και η σημασία του

Ο αριθμός 5 και η σημασία του

Ο αριθμός 6 και η σημασία του

7 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s