Ο αριθμός 4 και η σημασία του

Νούμερο 4 

Το αλάτι της γής 

        Θετικά Χαρακτηριστικά : Το 4αρι είναι πειθαρχημένο ,ισχυρό ,σταθερό, αξιόπιστο, ρεαλιστικό, πατάει γερά στη γη , είναι εργατικό μεθοδικό αφιερωμένο πατριωτικό και έμπιστο!

       Αρνητικά χαρακτηριστικά : Το 4αρι πληρώνει για τη σταθερότητα και τον πραγματισμό του λόγω της τάσης του προς τη βαρεμάρα. Αυτό μπορεί να να εκφραστεί με έλλειψη φαντασίας , συναισθημάτων , ενσυναίσθησης . Δεν μπαίνουν στον κόπο να βάλουν πολύ προσοχή στην εμφάνιση τους και η κοινωνική τους αδιαφορία μπορεί να τους κάνει να φαίνονται χυδαίοι ή ζηλιάρηδες.
Αστρολογικά σχετίζετε με τον Κριό.
Το 4αρι είναι χωρίς αμφιβολία αρσενική ενέργεια και αντανακλά δύναμη και σταθερότητα . Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αξιοπιστία η παραγωγικότητα, η ακρίβεια και η υπακοή. Είναι αξιόπιστο, υπομονετικό, συμβατικός και των παραδόσεων. Είναι λίγο βαρετό και όχι και πολύ κοινωνικό προτιμώντας να μοχθούν σε μια ήσυχη αφάνεια. Εργάζεται σταθερά και μπορεί να είναι πολύ επίμονο. Το 4άρι βρίσκει μεγάλη ικανοποίηση στα επιτεύγματά του και το ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα περισσότερο από την χρηματική αμοιβή ή δημόσια αναγνώριση. Είναι ταπεινό, ντύνετε συντηρητικά και δένει αρμονικά με το περιβάλλον του.

Αυτό είναι κατά μέσο όρο σε εμφάνιση, σωματικά υγιές και ισχυρό , τακτοποιημένο και καθαρό … αλλά πάντα απαρατήρητο. Δεν θέλει να τραβάει την προσοχή επάνω του αλλά θα παλέψει με νύχια και με δόντια αν προσπαθήσετε να μπείτε στην περιοχή του. Πιστεύει στην προσπάθεια και τον έλεγχο, και σίγουρα είναι προσανατολισμένο στους στόχους του , αλλά οι στόχοι του είναι απλοί και ρεαλιστικοί. Δεν είναι οραματιστές ,αλλά παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια. Είναι ικανοί και έχουν εξαιρετική μνήμη . Είναι ο ιδανικός εργαζόμενος, αλλά δεν τα πάνε πολύ καλά στο κοινωνικό περιβάλλον.
Αν κοιτάξετε το σχήμα του αριθμού 4, θα δείτε ότι οι σκληρές γωνίες είναι στη σωστή συμβολική αναπαράσταση αυτού του μάλλον εργασιομανή ο οποίος δεν είναι ούτε καλλιτέχνης ούτε δημιουργικός , αλλά είναι καλός στο να εργάζεται με τα χέρια του. Πολλοί τεχνίτες και ειδικευμένοι εργάτες έχουν το 4 σε περίοπτη θέση στους χάρτες τους. Αυτός είναι ένας καλός πάροχος, αλλά απαιτεί πειθαρχία και αφοσίωση, και σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται πειθαρχία που φτάνει πολύ μακριά. Το 4αρι δεν μπορεί να χειριστεί το χάος και είναι επιρρεπής σε κρίσεις πανικού όταν νιώθει ότι δεν έχει τα πράγματα υπό πλήρη έλεγχο.
Η φαντασία του 4 δεν έχει αναπτυχθεί καλά, και οι απόψεις του είναι συνήθως στενόμυαλες και συμβατικές. Το 4 τείνει να είναι θρήσκος χωρίς να αμφισβητεί το δόγμα, προτιμώντας να παπαγαλίζει τις πεποιθήσεις των άλλων , αισθάνεται ασφαλής στο προβλέψιμο, και έχει εμμονή με την πειθαρχία. . Περισσότερο από κάθε άλλο αριθμό εκτός ίσως από το 7αρι τα 4αρια βρίσκονται στα διαγράμματα των μοναχών , ιερέων και άλλων θρησκευτικών ηγετών. Επίσης πολλοί γίνονται εξαιρετικοί διαχειριστές και οργανωτές, και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να βρειτε ένα 4αρι στα ανώτερα κλιμάκια των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης. Το 4αρι Οι τέσσερις θα εργαστεί σκληρά και μπορεί να φτάσει στην κορυφή του επαγγέλματος του αλλά στην προσπάθεια του να φτάσει στην κορυφή συνήθως ανακαλύπτει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο ίδιος , εξαιτίας της έλλειψης κοινωνικών δεξιοτήτων , την αδυναμία του να σχετίζετε με τα εγκόσμια θέματα , με τους συναδέλφους του και με με την έλλειψη διαίσθησης.
Στο 4αρι δεν αρέσει να ταράζει τα νερά ,αλλά αν ζυγίζοντας τις αξίες του πιστεύει ότι κάνει το σωστό , τότε δεν θα κάνει ποτέ πίσω. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι ανεκτικοί , αλά όταν έρχεται σε επαφή με ανθρώπους από άλλες θρησκείες πολιτισμούς ή χώρες η ανασφάλεια του μπορεί να τον κάνει σκληρά φανατικό. Πολλά 4αρια επιλέγουν μια καριέρα στο στρατό, όπου η υπακοή και η πειθαρχημένη φύση του νιώθει σαν να είναι στο σπίτι του. Ευδοκιμούν ιδιαίτερα όταν τους ανατεθεί καθήκον που περιλαμβάνει διοικητική και οργανωτική δουλειά.

Όπως και με κάθε αριθμό, υπάρχουν κάποια αντιφατικά χαρακτηριστικά στο 4αρι. Για παράδειγμα, ενώ ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός ή δεν είναι και διασκεδαστικός εραστής, μερικές φορές το 4 αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα ξηρή αίσθηση του χιούμορ. Περαιτέρω, αν και είναι ένας πειθαρχημένος και αυστηρός γονιός , το 4άρι είναι επίσης εξαιρετικά αφιερωμένο και θα περπατήσετε μέσα από τη φωτιά για να δώσει στα παιδιά του ότι χρειάζονται.
Δείτε παρακάτω πως θα βρείτε τον αριθμό του μονοπατιού της ζωής σας

Ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου ?

Δείτε όλους τους αριθμούς

Ο αριθμός 1 και η σημασία του

Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Ο αριθμός 5 και η σημασία του

Ο αριθμός 6 και η σημασία του

7 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s