Ο αριθμός 5 και η σημασία του

 

 Η δυναμική ισχύς

Θετικά Χαρακτηριστικά : Τα 5άρια είναι  γεμάτα ενέργεια , περιπετειώδη , με τόλμη και αγαπούν την ελευθερία . Τείνουν να είναι ευέλικτοι ευπροσάρμοστοι , περίεργοι , κοινωνικοί  αισθησιακοί, έχουν γρήγορη σκέψη , είναι πνευματώδεις, θαρραλέοι, και κοσμικοί.

Αρνητικά Χαρακτηριστικά : Από την άλλη πλευρά, τα 5άρια  μπορούν να είναι ασταθή, χαοτικά, αυταρχικά, ανεύθυνα ή απρόσεκτα. Πρέπει να προσέχουν τις συνέπειες της κατάχρησης ναρκωτικών και των ανθυγιεινών σεξουαλικών τάσεων.

Αστρολογικά σχετίζονται με τον Ταύρο

 

Ο αριθμός 5 είναι ο πιο δυναμικός και ενεργητικός από όλους τους μονοψήφιους αριθμούς. Είναι απρόβλεπτο, πάντα σε κίνηση και συνεχώς σε ανάγκη αλλαγής. Αν και είναι φτιαγμένο από ένα σχεδόν ίσο μείγμα αρρενωπότητας  και γυναικείας ιδιότητας, γενικά το 5 είναι ελαφρώς πιο θηλυκό – αν και είναι ένα τολμηρό είδος θηλυκού, χωρίς τίποτα απαράδεκτο ή υποτακτικό γι ‘αυτήν.

Τα 5 είναι εξαιρετικά ανεξάρτητα στο μυαλό και την ψυχή. Είναι ένας τυχοδιώκτης και ένας αποδέκτης κινδύνων που δυσκολεύετε  να παραμείνει σε ένα μέρος, σε μία δουλειά, σε ένα σπίτι ή σε μία σχέση. Η αλλαγή είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα, και όμως τα 5 είναι εκπληκτικά πιστά. Οι 2 και οι 6 είναι οι πιο αρμονικοί αριθμοί για σχέση αλλα και οι δυο , όταν ο πειρασμός είναι αρκετά ισχυρός, εξαπατά τον/την  σύντροφό του. Οι 5 δεν θα το κάνουν. Το 5 μπορεί να σπάσει μια σχέση λόγω της ανήσυχης φύσης της, αλλά ενώ είναι  σε μια σχέση δεν θα εξαπατήσει τον σύντροφό του. Ωστόσο, όταν δεν έχει σχέση, θεωρεί ότι είναι ελεύθερος να βγεί με οποιονδήποτε επιλέγει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγαίνει με διαφορετικό άτομο κάθε μέρα της εβδομάδας (και καλύτερα να μην προσπαθήσετε να του πείτε ότι θα πρέπει να περιορίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ). Τουλάχιστον όχι εάν θέλετε να παραμείνετε στην καλή πλευρά του).

Οι 5 γενικά δεν βρίσκουν μια κατάλληλη σταδιοδρομία μέχρι να δοκιμάσουν  μια σειρά διαφορετικών θέσεων εργασίας, πολλοί από τους οποίους  μετα βίας  διαρκούν πολύ καιρό για να δικαιολογούν έναν πλήρες μισθό , ειδικά αν υπάρχει κάποια μορφή ρουτίνας. Η πλήξη έρχετε σχεδόν αμέσως και τα 5αρια απλά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τίποτα προβλέψιμο ή επαναλαμβανόμενο. Αλλά και πάλι, το 5αρι  θα εκπλήξει  τους φίλους και την οικογένειά του μόλις βρει την εξειδίκευση του, συνήθως μετά την ηλικία των 30 ετών, καθώς η εστίαση, η ενέργεια και το γρήγορο μυαλό του βοηθούν να ανεβαίνει στην σκάλα  πιο γρήγορα και με λιγότερη φαινομενική προσπάθεια από οποιονδήποτε άλλο. Πολλά 5άρια  αναλαμβάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία που απαιτεί ταξίδια ή που προσφέρουν τακτικά μια αλλαγή περιβάλλοντος, γι αυτό συνήθως επιλέγουν επαγγέλματα όπως ξεναγοί, , πωλητές, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ανεξάρτητοι  σύμβουλοι ,  δικηγόροι  και ούτω καθεξής.

Τα 5αρια μπορούν να προσαρμόζονται γρήγορα σε καταστάσεις ,  και αυτό περιλαμβάνει και το περιβάλλον εργασίας. Εκτός από αυτό, τα 5αρια  είναι συνήθως ψηλά και όμορφα, γοητευτικά και χαρισματικά – όλα τα χαρακτηριστικά που  υποστηρίζουν στην καριέρα τους μόλις τη βάλουν στο μυαλό τους. Επιπλέον, το 5 είναι ευπροσάρμοστο, προσαρμόσιμο, έξυπνο, προοδευτικό και ανεκτικό. Οτιδήποτε  συμβατικό το τσακίζει , ενώ προσελκύεται από τους  εκκεντρικούς  και αποτυχημένους  της κοινωνίας. Είναι ένα κοινωνικό πλάσμα, αστείο και ανυψωτικό, και πολύ καλό για να κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα γύρω του. Είναι γενικά εύκολα αρεστό  και συχνά περιβάλλεται από φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, τείνει επίσης να πολώνει τους ανθρώπους και σε εκείνους που δεν αρέσει είναι συνήθως εξαιτίας του αυστηρού , αυτάρεσκου και επικριτικού χαρακτήρα του .

Αλλά ίσως το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό των 5 είναι η ασυμβίβαστη φύση του χαρακτήρα του για ελευθερία  σκέψης και δράσης. Σκεφτετε αυτόνομα , επαναστατεί εναντίον όλων των δογμάτν και ιδεολογιων και δεν επιτρέπει στον ευατό του να ενσωματωθείσε λέσχες , εκκλησίες , δόγματα ή ιδεολογίες οποιοδήποτε είδους . . Η περιπετειώδης, φύση του μπορεί να το οδηγήσει να έχει μοτοσυκλέτα αλλά ποτέ δεν θα οδηγήσει με μια μεγάλη ομάδα. Είναι πιθανό ότι θα είναι μάλλον φιλεύσπλαχνο και παθιασμένο με πολιτικά ζητήματα, αλλά δεν θα είναι μέλος οποιουδήποτε κόμματος ούτε να είναι καθηλωμένο  με οποιοδήποτε τρόπο. Αλλάζει τακτικά γνώμες αλλά ποτέ χωρίς καλό λόγο. Δεν μπορεί να ελεγχθεί αλλά είναι ευέλικτο και μπορεί να αλλάξει  εάν το επιχείρημα είναι σταθερό και έχει νόημα. Έχει μια υγιή αίσθηση του χιούμορ και δεν δίνει σημασία στα  μικρά πράγματα. Είναι εύκολο να δώσει την καρδιά του και συνηθως σε λάθος πρόσωπο μια και δεν είναι πολύ καλός κριτής χαρακτήρων .

Στην αρνητική του όψη , μπορεί να είναι εγωιστικό πλάσμα ανώριμο και ανεύθυνο.   Σπάνια σκέφτεται το μέλλον πέρα από αύριο ή την επόμενη εβδομάδα και η ανησυχία δεν είναι στη φύση του. Τείνει να χρονοτριβεί και μπορεί να είναι αναξιόπιστο. Ωστόσο, ο συνηθέστερος ξεπεσμός του  είναι η τάση να πειραματίζεται με το σεξ , τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και άλλες αδυναμίες της σάρκας. Μια επιθυμία για άμεση ικανοποίηση μπορεί να είναι η καταστροφή του. Προσθέστε σε αυτό μια αίσθηση ότι είναι άτρωτο , έλλειψη πειθαρχίας και αυτοσυγκράτησης, και έχετε μια συνταγή για καταστροφή.

Το σχήμα των αριθμών αντικατοπτρίζει τη φύση τους, και ακριβώς όπως το 4 είναι τετράγωνο και γειωμένο, το 5 είναι ένα σύμβολο της δυναμικής κίνησης. Το 4 ελέγχεται, μετριέται και είναι στατικό. Το 5 είναι τυχαία ενέργεια, ελαστική και συνεχώς σε κίνηση.

Δείτε παρακάτω πως θα βρείτε τον αριθμό σας

Ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου ?

Δείτε όλους τους αριθμούς

Ο αριθμός 1 και η σημασία του

Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Ο αριθμός 4 και η σημασία του

Ο αριθμός 6 και η σημασία του

6 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s