Ο αριθμός 7 και η σημασία του

Ο αναζητητής

Θετικά χαρακτηριστικά: Το 7 δεν είναι απλά ένας τυχερός αριθμός .

Είναι επίσης πνευματικό , ευφυές , αναλυτικό , εστιασμένο, ενδοσκοπικό , μελετητικό , διαισθητικό, γνώστης , στοχαστικό , σοβαρό, επίμονο , εκλεπτυσμένο , ευγενικό και εμφανίζει πολύ εσωτερική σοφία.

Αρνητικά Χαρακτηριστικά: Τα 7αρια μπορούν να είναι απόμακρα , σαρκαστικά, κοινωνικά αμήχανα , μελαγχολικά , δειλά και όταν είναι στα χειρότερα τους σε μαχαιρώνουν πισώπλατα .

Αστρολογικά συνδέετε με το ζώδιο του καρκίνου.

Ο αριθμός 7 είναι ο αναζητητής , ο στοχαστής , αυτός που ψάχνει την Αλήθεια. Τα 7αρια δεν μένουν στα φαινόμενα. Ψάχνουν να βρουν αυτά που είναι από κάτω. Γνωρίζουν ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και ότι η Αλήθεια βρίσκετε πίσω από τις ψευδαισθήσεις.

Ένα άτομο που  ο χάρτης του κυριαρχείται από το 7 είναι εύκολο να το ξεχωρίσεις ανάμεσα σε άλλους μιας ομάδας. Είναι εσωστρεφής και ντροπαλός αλλά δεν έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δεν νιώθει πραγματικά άνετα σε κοινωνικά περιβάλλοντα. Το 7αρι είναι πνευματικό αλλά αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά και σίγουρα όχι σε νεαρή ηλικία. Η νοημοσύνη του είναι αυτή του ονειροπόλου , ενός πνευματικού εξερευνητή του κρυφού , ενός προσώπου που τείνει να έχει μια ξεπερασμένη προοπτική του κόσμου γύρω του.  Πολλά 7αρια ενδιαφέρονται για τη μεταφυσική όχι γιατί είναι πιστοί αλλά γιατί αυτό τους δίνει πρόσβαση στον κόσμο του διφορούμενου , εκεί που δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις .

Το 7αρι είναι πνευματικό αλλά όχι θρησκόληπτο ή οπαδός κάποιας θρησκείας. Στην πραγματικότητα τα αιώνια ερωτήματα τι είναι η ζωή , γιατί βρίσκομαι εδώ , ποιος είμαι και ούτω καθεξής , δεν είναι κλισέ για ε΄να 7αρι , αλλα ζωτικής σημασίας και αν δεν μπορεί να βρεί τις απαντήσεις θα τις ψάχνει μέχρι να πεθάνει.

Το 7αρι είναι απόμακρο, μισεί το κουτσομπολιό , και έχει ανοσία στα πισώπλατα μαχαιρώματα των στενόμυαλων. Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτε για αυτόν και ποτέ δεν θα πάρει αποφάσεις με γνώμονα το όφελος.

Έχει ένα ξηρό παρεξηγημένο χιούμορ (ποτέ δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε ένα αστείο) . Δεν είναι πρόσχαρος ούτε και επιφανειακός. Ε΄χει εξαιρετική γεύση και μια φυσική  αγάπη και κατανόηση για τις τέχνες. Δεν συμπαθεί καθόλου και απαξιώνει τελείως και έλκεται από εκκεντρικούς άγνωστους άσημους ανθρώπους.  την μόδα. Συνήθως δεν ενδιαφέρετε για την πολιτική αλλά έχει μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης .

Τα 7αρια είναι από φυσικού τους ψηλοί αλλά όχι αθλητικοί . Ο αθλητισμός δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Δεν είναι πολεμιστές αλλά μπορεί να βρεις κάποιους με κυρίαρχο το 7 στον χάρτη τους , να είναι στο στρατό πιθανόν ως αναλυτές ή στρατηγικοί σχεδιαστές. Σίγουρα πάντως πιο συχνά θα τους βρεις στον κόσμο της επιστήμης και των ακαδημαϊκών .Αστυνομικοί , ντετέκτιβ , εργαστηριακοί αναλυτές και άλλες σταδιοδρομίες που βασίζονται στην λογική μεθοδική ανάλυση των γεγονότων είναι από τα επαγγέλματα στα οποία κατέχουν τα προσόντα.

Τα 7αρια είναι σεβαστά , και τείνουν να γνωρίζουν κάτι για τα πάντα , πράγμα που είναι ενοχλητικό πολλές φορές. Δεν είναι πάντα ειλικρινείς , επιλέγοντας συχνά μια πιο “ενδιαφέρουσα ” αλήθεια από την αλήθεια. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα γύρω άπω ένα 7αρι λόγω της διεισδυτικής ματιάς του και την αίσθηση ότι ακόμη και όταν φαίνεται να ακούει στην πραγματικότητα μπορεί να αναλύει το σχήμα των ματιών σας .

Το 7αρι τείνει  να είναι μοναχικό. Οι γυναίκες μπορεί να είναι όμορφες αν προσπεράσεις την ατημέλητη εμφάνιση και τα απρόσεκτα επιλεγμένα ρούχα . Δεν τους αρέσει να περνούν την ώρα τους μπροστά στον καθρέφτη αλλά σε ένα δωμάτιο γεμάτο άντρες σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή στην συζήτηση και αγνοώντας ότι αυτοί μπορεί να έχουν κάτι τελείως διαφορετικό στο μυαλό τους.

Στην αρνητική τους όψη τα 7αρια μπορεί να είναι κυνικά , αλαζονικά , αγνοούν τον πόνο και την ταλαιπωρία των ‘άλλων και μπορεί να κακοποιούν λεκτικά . Μπορεί να είναι ψυχροί και σκληροί με μεγάλη έλλειψη ενσυναίσθησης . Τα προβλήματα των άλλων απλώς δεν τους ενδιαφέρουν. Όταν όμως πρόκειται για τα δικά τους προβλήματα περιμένουν οι άλλοι να  τους νιώσουν. Είναι φοβεροί και απαιτητικοί ασθενείς , εξευτελιστικοί γιατί τα ξέρουν όλα , και το παίζουν αδιάφοροι και ότι βαριούνται. Μπορούν να είναι αντικοινωνικοί και εγωιστές.

Αυτό που είναι μοναδικό στα 7αρια είναι ότι το μυαλό του (της) είναι το μέγιστο εργαλείο του και ταυτόχρονα  ο μεγαλύτερος περιορισμός του . Ορθολογικός , ευαίσθητος και πεινασμένος για γνώση πηγαίνει σε μέρη που δύσκολα άλλοι θα άνθρωποι θα σκεφτούν .  Η φαντασία του είναι τεράστια και ισχυρή και τον πηγαίνει σε πνευματικά επίπεδα που λίγοι φτάνουν  αλλά είναι πάντοτε πνευματικός και λογικός , όχι θεϊκός .

Η ικανοποίηση και η ευτυχία που βρίσκει στις ψυχικές εξερευνήσεις του ,του επιτρέπει να περνάει πολλές ώρες μοναξιάς και να  τις απολαμβάνει. Την ίδια στιγμή βάζει τόση ενέργεια στο νου με αποτέλεσμα να εμποδίζει οτιδήποτε μπορεί να βιωθεί με άλλους ανθρώπους , εμποδίζει την ουσία της ζωής η οποία μόνο βιώνετε στο συναίσθημα  και δεν εκφράζετε με λόγια. Έχει ειπωθεί ότι αν μπορείτε να μιλήσετε τον Λόγο δεν σημαίνει ότι γνωρίζετε τον Λόγο. Η ζωή στην καθαρότερη της μορφή μπορεί να βιωθεί συναισθηματικά και εμπειρικά και όχι να εκλογικευτεί.

Για το 7αρι για να φτάσει στα υψηλότερα πεδία σοφίας πρέπει όπως και όλοι οι άλλοι να ταξιδέψει πέρα από τους περιορισμούς του νου και να επιτρέψει στη θεϊκή σιωπή να φανερώσει τα μυστικά της.

Η ουσία του 7 συμβολίζει τον αγώνα όλων μας να γνωρίσουμε και να καταλάβουμε.

Θυμηθείτε πάντως πως η ανάλυση του προφίλ ενός ανθρώπου δεν χωράει μέσα στα στενό περιθώρια της ανάλυσης ενός αριθμού αφού κάθε άνθρωπος δεν έχει χαρακτηριστικά  από ένα μόνο αριθμό.

 

Ήξερες ότι η ημερομηνία γεννήσεως σου δείχνει το μονοπάτι της ζωής σου ?

Ο αριθμός 1 και η σημασία του

Ο αριθμός 2 και η σημασία του

Ο αριθμός 3 και η σημασία του

Ο αριθμός 4 και η σημασία του

Ο αριθμός 5 και η σημασία του

Ο αριθμός 6 και η σημασία του

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s